Om os

Fra tomme og kolde vinduer til sprudlende og fyldte. 

I 2019 købte Martin Christensen ejendommen Østergade 37, og gav de tomme vinduer et pift med Silkes nørklerier. 

Som en start vidste vi ikke, hvad der skulle være i det store butikslokale udover en masse blomster, men det var ikke helt nok så derfor indkøbte vi, hvad vi kunne tænke os.

Men efterhånden som tiden gik begyndte butikken at få en stil. Mange ting blevet sløjfet og lækre nye varer blev sat op på diverse hylder. 

Det første man møder i butikken når døren åbnes, vil være de mange friske blomster, som bindes af de mange kreative hænder. 

Man kan ikke undgå at bruge en masse tid hos Silkes nørklerier. Hver en detalje har betydning for butikkens personlighed og de personer som står bag. 

Hvad kan man finde i butikken ?

Vores delikatesse afdeling sprudler med danske lokale varer som Dansk produceret mjød fra Indslev, gin og rom fra Mez clado Middelfart,  vin fra Taulov og dansk produceret krydderier fra pazil. 

Hvem er Silke ?

Nicoline Silke er navnet bag Silkes Nørklerier. 

Nicoline Silke er oprindelig uddannet landmand med speciale i Kvæg, men hendes evner indenfor kreativitet kan ikke beskrives. 

I 2017 var hun på blomsterbinderkursus i Odense og siden blev det mere til en hverdag. Nicoline bruger mange timer på at udvikle sig og udvikle dem hun har omkring sig. 

I 2021 blev hun uddannet på et online florist kursus. Dette betød rigtig meget for butikken, for samtidig med at hun udviklede sig, så udviklede butikken sig også. 

Del siden