Om os

Fra tomme og kolde vinduer til sprudlende og fyldte. 

I 2019 købte Martin Christensen ejendommen Østergade 37, og gav de tomme vinduer et pift med Silkes nørklerier. 

Som en start vidste vi ikke, hvad der skulle være i det store butikslokale udover en masse blomster, men det var ikke helt nok så derfor indkøbte vi, hvad vi kunne tænke os.

Men efterhånden som tiden gik begyndte butikken at få en stil. Mange ting blevet sløjfet og lækre nye varer blev sat op på diverse hylder. 

Det første man møder i butikken når døren åbnes, vil være de mange friske blomster, som bindes af de mange kreative hænder. 

Man kan ikke undgå at bruge en masse tid hos Silkes nørklerier. Hver en detalje har betydning for butikkens personlighed og de personer som står bag. 

Hvad kan man finde i butikken ?

Vores delikatesse afdeling sprudler med danske lokale varer som Dansk produceret mjød fra Indslev, gin og rom fra Mez clado Middelfart,  vin fra Taulov og dansk produceret krydderier fra pazil. 

Hvem er Silke ?

Nicoline Silke er navnet bag Silkes Nørklerier og er i dagligdagen dagligleder i butikken.

Nicoline Silke er oprindelig uddannet landmand med speciale i Kvæg, men hendes evner indenfor kreativitet kan ikke beskrives. 

I 2017 var hun på blomsterbinderkursus i Odense og siden blev det mere til en hverdag. Nicoline bruger mange timer på at udvikle sig og udvikle dem hun har omkring sig. 

I 2021 blev hun uddannet på et online florist kursus. Dette betød rigtig meget for butikken, for samtidig med at hun udviklede sig, så udviklede butikken sig også. 


Nicoline Silke sørger for at butikken har inspirende materiale, som vises frem, hvis man er i tvivl når man skal bestille begravelse, bryllup og barnedåb.

Del siden

Hvem kan man møde i butikken

Silkes nørklerier har virkelig dygtige medarbejdere som sætter pris på kundeservice, kvalitet og humør. 


Silkes nørklerier medarbejdere


Kate som tidligere har haft Blomsterværkstedet Klematis i Nørre Aaby. Kate har en masse erfaring i bagagen og er super dygtig til at bruge naturen i hendes arbejde. Kate har skabt nye ramme for Silkes Blomster & Nørklerier som vil forsætte. 


Nicole er ny i faget, men hurtig har fået blomster, jord og en masse erfaring i hænderne. Hun kan hurtig vejlede i buketter, begravelses binderier eller butikkens mange produkter.  Sidst men ikke mindst så er har Silkes nørklerier 4 skolepiger som nyder deres arbejde i Silkes nørklerier. 

De lære at binde buketter, ordne snit, give kunderne en god servise, de lære hvordan man oppynter et vindue og ellers fylder de varer op så butikken altid har fyldte hylder.